Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISSA NYA TEXTER BEHÖVER MAN INTE LÄSA OM MAN ÄGER .......

................kunskaper  i  tankeläsningscerebrationer 
projiceringar och synskhet, har man därtill en hyp-
notisk förmåga,kan man lätt programmera en över-
föring  av  textens  mål och medel. I  ett  annat  fall  
behöver man  inte  nämnda  kunskaper  och  insikt-
er om  man  känner   till en författares  focusering i
vilken  man  kan  utröna  "den röda tråden"  i  hans
författarskap, men detta  gäller  inte  författare gen-
erellt, utan  avser  i  sistnämnda  fall i övervägande
av, om det gäller forskare i visst ämnesområde.
                                          *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-25 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP