Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens verklighet

Jag log i drömmen
Drömmen om min verklighet
Verklighetens äkta skimmer
Skimret som döljer tårarna

Varför döljer vi vår själ?
Varför döljer vi vår styrka.
Själens tysta förfall in i drömmens verklighet




Fri vers (Fri form) av Själensro
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-25 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själensro
Själensro