Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnet som dog en bit


Jag vet

Jag vet
Du kan inte lura mig
Du kan inte lura mig med din fina titel
Eller dina vackra ord
Jag undrar vad du tänker på om
Natten
Kling och klang kommer inte denna
Gång
Inte heller Prussiluskan
Men å så jag hoppas
Snart
Jag vet




Fri vers av ellie@eliseafaros.se
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-27 05:06



Bookmark and Share


  Julio VIP
Väldigt bra:)
2015-08-31

  Lars Hedlin
Starka känslor ....
2015-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Ett barn som är sviket!
Min tolkning.
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se