Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RAUS ! RAUS ! RAUS !

Men,  se  !  vad  har  vi  här  da  ?  om  inte  nån  som
"sticker ut " vakt ! grip brottslingen.
Har ni  inte  fått  lära  er  genom  våra  institutionella
hjärntvättarskolor  att  här  är  alla lika mycket värda
och likadana,varken förmer eller mindre, så den som
tror  sig  om  att  den  är  någon och sticker ut, bryter
mot den  regementsenliga  regelboken  där integritet-
en strängeligen är förbjuden.....men  vi  ska nog ta er
ut  ur  er  villfarelse  av  individuellt  tänkande  vi, för
här tänker vi i grupp och likadant, sådana som ni ska
vi nog tämja, och  få er att räta er in  i  ledet  med rak
rygg, och inse att "allaslikavärdeslagen" är förmer än
" olikavärdeslagen" RAUS ! RAUS ! RAUS !
                                           *

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-27 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP