Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg ner

Nu när jag sitter här
och skriver en dikt för hand

Nu när jag sitter här
och känner förståelse för han som jag skrattar åt när jag känner mig på topp

Nu när jag sitter här
och dricker mitt kaffe som om det vore alkohol

Nu när jag sitter här
och väntar på en fest som medicin istället för som påbyggnad på glädjen

Nu när jag sitter här
och lyssnar på låtarna som uppfyller myten

Nu när jag sitter här
och allting är i en förändringsprocess

Nu när jag sitter här
och saknar den tid som aldrig kommer tillbaka

Nu när jag sitter här
och pennan flyter fram så lätt

Det är då
Det är då jag vet att jag är på väg ner




Fri vers av Grått med stänk av rött
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-27 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grått med stänk av rött
Grått med stänk av rött