Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden
Stoppa den
Jag vill inte
Att du ska se mig
När du tar slut







Fri vers av Jeevs
Läst 175 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-27 20:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-08-30

  Irene Åberg
Bästa*Jeevs*
Tiden kan vi inte Stoppa*
Njut*i Varje*sekund minut timmar*
Då ser*du*Ögons*Underbara*
Ögonblick*Kram


2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeevs
Jeevs