Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vintage


berättelsen om mig och dig

Jag vill mysa i vardagsrummet
med dig framför eldens makt
Jag vill bada i Stilla havet med dig
en vacker eftermiddag
Jag vill bestiga höga Colorado berg med dig
och beskåda naturens kraft
Jag vill krypa in i en mörk grotta med dig
och tända levande ljus
Jag vill klistra foton i albumet med dig
och snacka om forna dagars brus
Men först, snälla, kan du tala om för mig
vad än du heter,
och varför cheri, mon ami, du lägger in en
prilla snus
utan etiketter...

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-29 07:51



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
En härlig levande och varm berättelse !
2015-09-03

  Sunlight
Härliga rader!
2015-09-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-09-02

    Jenny C
Så söt och härlig berättelse!
2015-08-29

  aol
Tycker om med ett småleende
2015-08-29

    ej medlem längre
Ja, det är ju inte porr direkt utan fin öm kärlek som det skall vara å en prilla snus sitter aldrig fel för ni skall väl inte kyssas!
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP