Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ONATURLIGA URVALET II

I det onaturliga urvalet finns det en tendens
av att de sämsta överlever,emedan de bästa
går under.

                                *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-28 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP