Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLAGLIGA DATABASER

Det uppstår fler och fler suspekt  konstiga databaser
på nätet,som försöker tjäna pengar på vad som helst,
utan  rim  och reson, etik och  moral, inhumana  och
misantropiskt  lagda, nu  senast  "Lexbase"vilken miss-
tänkliggör   oskyldiga   personer   som   dessutom  är
brottsoffer som anmält  brott och därför varit i tviste-
mål i domstol, det lär ska uppstå en ännu  värre data-
bas,vilken går ut på att  benämna  personer som inte
gjort nåt än men som misstänkes  äga  full  potentiell
förmåga till det, och betalar man  bara avgiften så får
man personnr, namn, och allt i ett paket, som kan an-
vändas emot personen i ett olagligt syfte. Ur existent-
iell synvinkel lär det i framtiden  bli  svårt  för männi-
skor att överhuvudtaget existera med  sådana  påbud.

Socialstyrelsen  och  socialtjästen  i kommunerna  lär
sitta inne med register  över  alla nyfödda  barn  vilka
kan komma leva i  riskzonen  för  missbruk och krimi-
nalitet i vad  allt  deras  utanförskap  med  asocialt  ut-
slagna  föräldrar  kan  komma  föra  med  sig  i  sitt ut-
vecklingsstadie, detta  är ock ännu inte tillgängligt på
nätet  utan  går  under en "lex non  scripta" vars  tysta
diplomati av  integritetskränkande  lagbrott  inte våga
göra sig offentliga,av förståeliga skäl, vars ökända sek-
retesslag inte alltid är att lita till, för  vilken  Judas vet
väl vad de  anställda  fyllepratar  om  på  sin  semester
under exempelvis en  kräftskiva, eller  ett  sextifemårs
kalas.
                                                    *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-28 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP