Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blev allt som vi tänkt

Ser foton genom tiden
Tårarna smakar salt

Blev livet vad vi ville
Vad vi tänkt

Vi skratta
Vi stred
Vi gled
Isär

Livets ensamma stig
Syns tydligt

Öden vi mötte
Öden vi sökte

Revolutions år är förbi
Må vi segla i trygga vatten
Leva som vi vill
Med känslan av att finnas till





Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-29 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP