Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vånda

Varje bro är en invit till att bränna
Ett bål, en fest att befästa rädslan
Neoplasm som sprider sig i hjärnan
Nya blödningar, fläckar min paradigm
Ogarderad inför värden
Svultsen tar över handen formar svarta moln
Halsen harklar sig snart kommer dundret
Regndroppar längst kinden
Åskan slår ner i bålen - blodkärlen brinner
Varje kväll kvävs i rök och slutar i aska
Återfödelse en gåva likt förbannelse




Fri vers (Fri form) av Oknytt
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-30 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt