Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte Gossips? ”Kändisar gör det, träskfolket gör det”

 

Etablerade författare har behovet av homogen plask låda och,

Varför är det bra att stora författare beblandar, sig och har så mycket gemensamt plötsligt med de mediokra?

Det är bra på att gömma sig med medelmåttigheten, för assimileringens skull skulle svara en lurvig Alibaba kung
men det är också något, fascinerade.

Som i spår följer mediokrares väg!
Inspireras.

Vaknar i tid, går inte längre och bara lyssna på sitt hjärta.

I stället för att lyda marknaden, potta röster,
Som skriver på beställning typ flygblad och blir

Författare på tre dagar,

Medan den stora författaren är inne bara på studiebesök.

Har modet att sprida läran som har i hjärta och är alltid original.

Uppriktighet är källan till all geni,
Geniala människor som om de vore moralisk att fela.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-30 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP