Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynligt mörker

Förföljd av ett osynligt mörker
Som en olustig känsla tränger den sig på
Ständigt handen på mitt hölster
Men om jag bara blundar, händer det ej då?

Att den hinner ikapp, som tiden alltid gör
Ett slöseri att fly ända tills vi faktiskt dör..




Fri vers av Vilandehat
Läst 407 gånger
Publicerad 2015-08-30 13:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så så nu så vi säger det och vi går till det som är att vara en del av allt så vi går nu och säger det som vi har sagt att inga kan det så är det med det så kaffet smakar inte idag så är det med det så vi säger det så så
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Vilandehat