Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21 april. sådär, det är inte lätt alltid märker jag mer och mer. speciellt inte jag + känslor. det blir ofta pannkaka.


mitt inre på papper.

allt är framlagt
du vet situationen
men ändå är det som om det saknas något
som om du bär på något jag borde få veta
hur kan jag bara köra över dig så
jag verkar inte bry mig men så är det inte
jag har dig kär
men inte så som du har mig
jag styr dig med mitt lillfinger
det stör mig
jag vill ha dig mer som du är inte som jag vill att du ska vara
och vi har sagt det
du vet det, jag vet det
men det är fortfarande som en dröm
som om det inte stämmer, eller gör det, det?
jag har sårat dig och jag gör det hela tiden
dina ögon igår, fan alltså
vad skulle jag göra
önskar att jag bara kunde säga att jag älskar dig lika mycket
men nej, det skulle bara göra livet svårare och relationen urusel
henry, du är viktig för mig men jag behöver få distans till det
samtidigt vill jag ha dig nära, men är rädd för att trasa sönder ditt hjärta




Övriga genrer av Karin I
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-04-21 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I