Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slappna av


slappna av.

det finns så mycket att prata om
varför väntar vi på något som vi inte ens vet vad det är

hjälp mig slappna av

jag ler och jag ser du letar efter ord
jag vill förklara vad jag tror
jag försöker verka säker
men du känner mig för väl

hjälp mig slappna av

hur länge ska vi sitta tysta här
så mycket tystare än vad vi annars är

hjälp mig slappna

du och jag, och månen över taken
staden är inte längre vad den var
tysta eller inte, jag sitter gärna kvar
men snälla hjälp mig slappna av




Fri vers av Karin I
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-03 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I