Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oj.


nej släpp mig aldrig.

de talar om någon slags kärlek
något jag inte kan nå
de talar om känslor
något jag kan inte förmå

jag försöker fatta ett nytt språk
min dröm är svår
så jag vänder min rygg mot dig

men släpp mig aldrig
nej släpp mig aldrig
håll mig kvar





Fri vers av Karin I
Läst 637 gånger
Publicerad 2006-11-26 19:45



Bookmark and Share


  Davidoff
Den här var vacker....
Det är inte alltd så lätt att förstå kärlekens språk
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I