Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text: engelska & svenska.


Surreal.I turn back from going to the Rinkeby market.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21332591.ab

 

When the bullet solution in our society ... every day, then I trust only, on you.

I have a single friend on you almighty God

Who watch...?

How can I thank you God for rain sign that you collected clouds from all horizons?

Fear when I turn back from going to the Rinkeby market  and food centers today around noon, 14 as I usually do on Sundays considering them find internationally delicatessen goods at reasonable prices, in addition to support friend for area in an incredibly development.

Here you are finding peoples with a warm smile and helpfully.

Once you have been there you load it up with a measure of peace and kindness in your heart!

But today if I had not turned me, it could have landed right in the middle of the course of events with bullet solution.

Holy rain has not lasted more 6-7 minutes and then the sun warm rays protector.

Thank you very much, to you the end of August for a divine sun bath;

Jag vänder tillbaka från att gå till Rinkeby marknaden.
Surrealistiskt.
När kulan lösningen i vårt samhälle ... varje dag, så jag litar bara på dig.
Jag har en enda vän på dig Gud den allsmäktige
Som tittar på ...?
Hur kan jag tackar Gud för regn tecken på att du samlat moln från alla horisonter?
Rädsla när jag vända tillbaka från att gå till Rinkeby marknaden och livsmedelscentrum i dag vid middagstid, 14 som jag brukar göra på söndagar med tanke på dem att hitta internationellt Delikatesser varor till rimliga priser, förutom stöd vän för området i en otroligt utveckling.
Här finner folk med ett varmt leende och hjälpsamt.
När du har varit där du laddar upp det med ett mått på fred och vänlighet i ditt hjärta!
Men i dag om jag inte hade vänt mig, det kunde ha landat rätt i mitten av händelseförloppet med kula lösning.
Helig regn har inte varat mer 6-7 minuter och sedan solen varma strålar beskyddare.
Tack så mycket, till dig i slutet av augusti för en gudomlig solen bad;




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-30 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP