Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


SVERIGE 2015-2115

Inbördeskriget  närmar  sig, det  pyr  lite här
och  där,  i  förorter,  i  kommunala  samman-
trädesrum,i riksdan, olika  nationaliteter stri-
der om rätt tro,araber och judar i öppna gatu-
strider i Stockholm, Malmö, Göteborg.......Is-
lamofobister och antisemitister  lägger sig i...
Europa brinner !  Usa och Sovjet  byter  kärn-
vapen,världsterrorn sprider sig.....gör det du
måste skall bli hela lagen.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-30 22:33



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
skrämmande, men det ser ju inte bättre ut dessvärre!

du skriver och lyfter fram något som berör oss alla.

Tack
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP