Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERKAN UTAN ORSAK ?

Många vägar kan leda till  uppmärksamhet, för  de
som har ett budskap, men  till  detta  krävs  en upp-
seendeväckande och  provocerande  handling  som
väcker  intresset för en enskild person,religiös eller
politisk fanatism  vars  praktik  kan handla  om allt
fr massmord, presidentmord eller självmord.

Psykiskt instabila personer vilka ropar på hjälp,kan 
i  sin  hjälplöshet  urskiljningslöst  börja  hugga  ner
folk på öppen gata, och  religiösa  fanatiker kan i sin
psykotiska vanföreställning  spränga  sig  själva  och
andra till intet.

Sådana gärningars  budskap ger ständigt  varningar
om orsak och verkan, som oupphörligen återupprep-
as, medan  verkan  fortgår och orsaken  lämnas  obe-
rörd, så snart smäller det igen !
                                                *

 


                                             *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-31 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP