Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiska knutar


alltid här och nu
fast samtidigt där och då
denna tidsslinga




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-01 01:05



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
Nice Haiku!!! -always here :)
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP