Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insikt


Frukost

Häller upp mitt te
En tunn solstrimma har lagt sig
klar och skarp rakt över bordet
ljuset reflekterar starkt och får mig att

vakna

- Du, Tim säger jag sakta
Yrvaken med jeansblå ögon tittar du rakt in i mina ögon

- Vill bara säga att du är helt otrolig,
att jag är fantastiskt stolt över dig
- mäktigt att du kom till mig....
Stolt över att du gör så bra val
att du har så mycket empati
att du värderar vänskap
framför matriella prylar
du är bara helt otrolig ,,,
ville bara säga det.,,,,




Fri vers av makeword
Läst 173 gånger
Publicerad 2006-04-21 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

makeword

Senast publicerade
Frukost
ord
Andas
* Se alla