Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration



Tidens magi
mellan dikt och bild
är Psykes lösningar
Ledtrådar för livet
skapade av ögonblicken
i samklang med
värdefulla upplevelser




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-04 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP