Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembers glömda gryning

En dag ska jag glida över ruset.
Verklighetens sus.

En dag ska jag sväva genom gryningen.
Livets rus.

Om jag en gång förlorar synen.
Ska jag minnas novembers sövande brus.




Fri vers (Fri form) av Själensro
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-04 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själensro
Själensro