Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyende ord i stående tid

En tanke som flyr men tiden står stilla 

 

Karuseller eller bara ett virrvarr av minnen

Som fladdrar förbi mina blinda ögon

 

För fort för att hinna uppfattas av sinnet

Men långsamt nog att lämna spår efter sig

I min redan innan blödande själ

 

Där jag står i cyklonens stilla öga

Längtar efter att få fly men samtidigt stanna

 

Hur det nu än blir är det inget annat

Än en flyende tanke där tiden står stilla




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-04 22:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, det undermedvetna registrerar....
2015-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan det vara!
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP