Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tavla


Alla andetagen

penseldragen

böljande som vinden

dansande

Livets dans

och även när jag inte längre

orkar eller kan

ta ett enda litet steg till

så andas jag

och målar jag

Livets Tavla




Fri vers (Prosapoesi) av Colour
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-05 09:32



Bookmark and Share


    jesse james
Så sant och trevligt formulerat/jj
2015-09-13

  lila fjäderblomman VIP
Fint.
2015-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit om Livets tavla.
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Colour
Colour