Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära


Du säger att vi är långt från varandra

jag säger att vi är nära

jo, säger du, vi är  l å n g t  från varandra

nej, vi är nära, intill varandra

säger jag igen

och telefonen ska vi glömma nu




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-09-05 19:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt härlig känsla...tack för den...
2015-09-09

  Bo Himmelsbåge
Varmt Grattis till placeringen, vännen!
2015-09-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-09-07

  anits VIP
Starkt berörande och mycket tänkvärt skaldat!
2015-09-07

  Sommarina VIP
Fin text, om kärlek.
2015-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som får mig att tänka till!
2015-09-07

    Dan Myrbeck
Instämmer med Senta.
2015-09-07

  Chawa VIP
Åh så starkt gripande... Finner inte ord... Nära - Själsnära!
2015-09-06

  Lars Hedlin
Berör så starkt..kramar till dig!
2015-09-06

  Bo Himmelsbåge
Joo... vi är alla egentligen mycket nära varandra... en gång tillhörde vi en gemensam Kärleksfull helhet i Skaparen... tyvärr uppstod splittring när en del människor trodde att de kunde klara sig utan Skaparen o den enda sanningen Kärleken... men vi är alla på väg tillbaka Ettheten, Helheten, Kärleken... Detta mänsklighetens stora hopp o räddning!
2015-09-05

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2015-09-05

    ej medlem längre
Var och en ser det på sitt sätt. Det ena är rätt om man tänker i avstånd, det andra om man tänker i känsla.
2015-09-05

  Monika A Mirsch VIP
"Tanke, vars strider blott natten ser ..."
"Toner till Eder, till er vill det fly ..."
Ack ifall smärtan kläde sig i toner, ifall mörkret då kunde fly...
Dikten din kommer nära, nära inpå hyn - den berör.
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP