Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta rosen

Akta rosen
Inte får hon tappa sina blad
Inte får hon böja sig för sorgen
Hon ska vara kärleksyr och glad

Om det blåser
Inte får hon stå där ensam kvar
Inte får hon buga sig för vinden
Hon ska vara stark och underbar

Om det regnar
Inte låta dränka henne då
Inte får hon lämnas under vatten
Ingen vet vad regnet hittar på

Om det snöar
Inte får hon tappa all sin glans
Inte får hon lägga sig i kylan
Hon ska vara någon annanstans

Där stormen aldrig kan blåsa illa
Och regn och åska må tiga stilla
Där alla moln blir brus
Och varje natt är ljus

Akta rosen
Inte får hon tappa sina blad
Inte får hon böja sig för sorgen
Hon ska vara kärleksyr och glad





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-05 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP