Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FRÄCKA MÄNSKLIGHETEN

Vi hittar ingen syndabock. Eller också VILL vi inte hitta någon.

Så vi ställer oss med knytnäven i Guds ansikte och vrålar: "Det är DITT fel att flyktingar dör i Medelhavet!"

Så sjuk och så djupt sjunken är människan, i sin djupaste förvillelse.

Det kommer sannerligen inte att bli svårt för Antikrist att ta över en värld som består av sådana människor.

Frimurarna har redan börjat lägga grunden med EU.

LARZ GUSTAFSSON 6/9 2015




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-06 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP