Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppen men stängd

Behöver falla
kan inte
får inte

vill gråta
släpper inte

vill skrika
hörs inte

Levererar levererar levererar
stänger därefter dörren
dörren till mina rum
bjuder ingen att hugga mig i ryggen
Tilliten finns i ensamhet




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-06 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP