Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en liten burk med kvarg

Det går snabbt

för han gör det enkelt

så fort Matte vänder sig om

är Yoda där och avnjuter resterna

och om du frågar Yoda själv

så är det ingen som sett

att han har varit där

inte ens fotografen

© Angela Bohlin

 

 




Övriga genrer (Satir) av Angela Bohlin VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-07 17:06



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Söt som en liten karamell :-)
2015-09-13

  bittemi VIP
Ser verkligen helt oskyldig ut! Härlig text
2015-09-08

  överlevaren VIP
Så sött, vilken goding!
2015-09-07

    ej medlem längre
Vilken oskyldig blick! Och vilken sötnos!

2015-09-07

    ej medlem längre
En sån underbar text...
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP