Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om livet visar damm

Under ytan,
i det djupa inre.
Där finns
en oöppnad
verklighet.

Den kan man
ta upp,
från djupet.
Flytta
till livet,
runtomkring.

Lära sig att
leva mer
och mer.
Förvandlande.

Att
upptäcka
glädjen
i rum.

Att tyda
sin hamn
och att gå
iland.

Att göra
det som
göras
kan.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-07 18:25



Bookmark and Share


    99knivesinside
De två sista delarna är geniala!
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP