Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnstoft

Allt vi andas.
Allt vi är.

Livet som föddes.
Livet som dog.

Stoftet som minns, finns och är.
Oss.
Ingenting mindre. Ingenting mer.




Fri vers (Fri form) av Själensro
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-07 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själensro
Själensro