Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste läsas rätt för att den ska kännas


Urladdning

Du är fortfarande kvar
Men inte som människan jag önskade att du var
Men jag önskar ibland att du hade alla svar

En dörr på glänt, det kan aldrig ha hänt,
det är en känsla som jag aldrig känt.

Ramlar famlar fumlar tumlar

Känslomässig tomhet blandat med känslomässigt kaos

Stop

För man får inte tänka så




Övriga genrer av Minaxy
Läst 187 gånger
Publicerad 2015-09-08 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minaxy