Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I jakten på det goda



Kan jag inte få ett dygn? En dag, en kväll, en natt..
En dag med solsken och utforskande av filosofier.
En kväll med en solnedgång och analys av alla dess färger.
En natt, med ett blinkande dansgolv, min hand i din och du snurrar mig runt runt och jag får bubbla av skratt utan att be om ursäkt..

Du vet som man ser i Disneyfilmer, med två personer på ett dansgolv, massor folk runt om men ingen som syns. Bara illusionen av att du bländas av mitt leende.. För visst är det ett bra leende?

Ett dygn när man får glömma allt det bittra och sorgsna och bara känna kärleken, vänskapen, tryggheten, i dig, i mig, att jag får vara jag.

Det var inte bus i ögonen, det var lycka, för av någon anledning, som jag ännu inte förstår, jagar du bort allt det onda.




Fri vers (Fri form) av Minaxy
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-04 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minaxy