Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två

Alla ligger med varandra här

ibland känns det så
även om jag vet
att det inte är sant
så är det svårt att fly från tanken




Övriga genrer av tillsvidare
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-08 22:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en trevlig tanke?:)
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

tillsvidare

Senast publicerade
sex
fem
fyra
tre
två
ett
* Se alla