Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fem

jag ler för att lura mig själv
att jag är lycklig



det funkar sådär




Övriga genrer av tillsvidare
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-25 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillsvidare

Senast publicerade
sex
fem
fyra
tre
två
ett
* Se alla