Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan att återfödas

Tankar som flyr mitt inre,
mängder av sorg, skratt och tårar
blandas till ett vimmel utav känslor
som ingen kan förklara.

Känslorna som forsar inom mig
är som ett virrvarr utav den snöstorm
som har bildats utanför fönstret.

Att sitta och förklara detta för någon
vore meningslöst då en inte har
någon att lita på tillräckligt mycket
för att dela sina mörkaste tankar
med.

För allt en skulle vilja ha vore
det omöjliga att få just på grund
av att det var att återfödas.




Fri vers (Fri form) av Smärtsamt
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-10 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smärtsamt
Smärtsamt