Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Ungern light" ”SD har mält sig ur”/ Who is  stupid  in village today, tomorrow will be pioneer of kingdom. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21396788.ab


Tyska underrättelsetjänsten varning.

 

 

 Europeiska kommissionen meddelade är att 6351 invandrare bör få Rumänien! och inte 1785 som  begåtts.

Rumänien föredrar riskerar påföljder på 3 miljoner Euro i böter om flyktingar men inte accepterar obligatoriska kvoter.

 Var Hans reaktion presiden Johannis Klaus.

 

Just nu när 1 av 3 flyktingar vill komma till Sverige på grund av inom 2-3 månader kan hämta också syna familjer, och 75 % är för mera flyktingar, mera sociala formoner och möjligheten till lättare islamisering vänliga välkomnande  poliser. o.s.v.

 

Tyska underrättelsetjänsten varning.

Asylsökande som kommer i stort antal i Tyskland, särskilt ungdomar isolerade, alltmer kommit att uppmärksamma muslimska fundamentalister som försöker rekrytera, varnade i torsdag tyska underrättelsetjänsten, rapporterar Agerpres.

Tyska underrättelsetjänsten varning.

 De metoder som används för att rekrytera jihadister flyktingar Salafister försöker att ta itu med ensamkommande unga flyktingar som kommer till vårt land som saknar familjer och i synnerhet bristen på länkar och support, '' sade en talesman för bayersk underrättelsekontor i Tyskland.

Enligt honom, försök att kontakta förekommer framför allt i flyktingförläggningarna, och ankomsten till Tyskland av tusentals asylsökande, är en sådan plats järnvägsstationen i München.

'' Salafister” vill använda fattigdom och förtvivlande flyktingar att kapa sina egna syften, fortsatte han.

På tisdag har underrättelsetjänsterna i delstaten Nordrhein-Westfalen kommit till samma slutsats och förklarade att flyktingar ofta kontaktas av fundamentalister och sker genom välgörenhetsorganisationer.

                                                      ***

 

#Ps. Romania-Scandinavia del 3/ obs. jag är för trött tolka detta.

 

http://stirileprotv.ro/stiri/romania-scandinava/paradisul-scandinav-vazut-de-un-roman-judecator-in-suedia-lasa-usa-casei-descuiata-intr-o-comuna-cu-infractionalitate-zero.html

http://stirileprotv.ro/stiri/romania-scandinava/viata-vasluienilor-care-isi-castiga-existenta-la-taiat-lemne-in-zonele-izolate-din-scandinavia-ce-salariu-lunar-primesc.html

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-11 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP