Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjukdom

Mycket har förändrats i mitt liv
Eftersom jag blev sjuk
Det är nu två delarna av livet
En där jag var frisk
och den andra där jag är sjuk
Jag måste vänja min sjukdom
Och leva med sjukdom och kamp

Much has changed in my life
Since i became ill
It is now two parts of life
One in which i was healthy
and the other in which i am ill
I have to get used to my illness
And live it with illness and struggle




Övriga genrer av Sajid Khan
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-11 09:21



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
viktigta ord om sjukdomens påverkan men även hoppfullhet då man delar med sig så upptäcker man att man ej är ensam,
det finns många fina medmänniskor
2015-09-16

  StinaJ VIP
Skriv av hjärtats lust, skriv om känslor och smärta, skriv om sjukdom och liv, skriv och delge, skriv om livets orättvisor och skriv om alla glädjeämnen som livet ger.
Med hopp om ett tillfrisknande.

2015-09-15

    Sajid Khan
tack
2015-09-11

  Maiah VIP
Livet är tufft periodvis! Hoppas du kan bli frisk igen
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan