Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon undrar att vem är hon för mig?

Du stöttar mig när ingen är där,
Du lyssnar på mig när ingen är där,
Du motiverar mig, när jag behöver det mest,
Du ger mig kärlek när jag behöver den mest,
Du gör mig känna special när jag är så ensam,
Du gör mig känna mig glad när jag är ensam




Fri vers (Fri form) av Sajid Khan
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-30 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan