Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag rasar ihop

Jag rasar ihop
Går i biter
Blir svagare och besviken
Mina dröm och mål fallar ner
Jag är omkring av mörk och hopploshet
Finns ingen utväg eller ljus




Fri vers av Sajid Khan
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-07 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan