Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pussytin


Pussytin

Det står en clown i Kreml
En kärring med snopp
I machokropp
För clownen Pussytin et consortes är
Politik en täckmantel för
Girighet
Nyrika saknar traditioner för
Makt och maktutövning
Utan oljeinkomster
Inga resurser
Omvärlden rustar
Snaran dras åt
Sanktionerna drabbar
Den lilla människan

There is a clown in Kremlin
A hen with coq
In macho torso
For the clown Pussytin et consortes
Politics is a disguise for
Greediness
Nouveau rich have no traditions for
Exercising power
Without oil revenues
No financial means
Europe rearms
The noose is tightened
The sanctions hurts
The ordinary citizen




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-12 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar