Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt emellan ljus och mörker...bagatell



Sinnesro enligt
min tro är att hitta det
gudomliga i
sitt vara och att vara
helt närvarande i det




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-12 15:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känns lugnt och avstressande...
2015-09-12

  överlevaren VIP
Gillar!
Texten är rogivande och tar tag i min själ.
2015-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2015-09-12

  Öknens Ros VIP
lite Buddha-stil över det hela..
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP