Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FÖRSTA KLARA LÅGAN

den första klara lågan

brinner kanske aldrig ut

folk bär den som olympisk eld

tills livet här tar slut

den flämtar efter syre

under många glada år

och flammar åter upp när

längtan blivit alltför svår

 

 

det finns ett trots i drömmen

som kallas fantasi

det lever där på ont och gott

fast tiden drar förbi

mitt trots tar inte hänsyn till

det hopplösa däri

men vill jag framåt på min väg

så måste jag bli fri

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    13/9 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-13 13:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande en dikt som tar tag i mig som läser!
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP