Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det borde räcka

Det borde räcka att berätta
för det måste du
fast du kanske inte vill
och den enda förklaringen till detta
är att du tror dig vara ensam
i den värld du känner till

Det borde räcka att du ser dig
för det orkar du
men inte så mycket mer
du vill ha av det människorna ger dig
men vem ska ge dig något mer än
det som mänskligheten ser?

Det borde räcka att ta steget
för det vågar du
och du måste slå dig fri
för det finns inget märke på ditt eget
och det har ingen annan färg än
det du själv vill klä dig i.

Regnbågar och hen och den
mångfald, lust och kamp
vi får det sagt om igen
samhället har kramp

Det borde räcka att vi är här
för här lever vi
och här ska vi leva klart
det är vi och så dem som bara står där
och vad de inte vet ett skit om
får vi andra veta snart




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-13 20:51



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Jag håller helt med dig
Kramar
2015-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP