Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna oändliga väntan

Jag väntar så aktivt
med all min styrka och kraft
Väntar på att väntan ska skynda
Väntar på bättre dar
Aldrig förr har jag velat att tiden gå fortare
Att dag blir till natt blir till dag igen
Väntar på smärtan ska släppa
Väntar på att tiden ska läka
Väntar på att glömma dig




Fri vers av Dancing Queen
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-14 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dancing Queen
Dancing Queen