Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-LÄGG NER!

Lägg ner, vill jag säga, inte skrika
nog med oljud ändå

Låt oss ta tillbaka gatan från Rotavdragsdesperados med konstanta borrmaskiner och backtutande lastbilar
Finns det i Eken en fasad som inte putsas, en gatstump som inte fixas
en hängränna som tillåts bara hänga
Staden är ett plastikkirurgiskt ingrepp under hysteriskt angrepp,

Orcherlika människiner utför förödelsen
Det ryker och pyr så man som bor här spyr

Stockholm har urbana ätstörningar









Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-14 15:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och det skapar arbetstillfällen.
2015-09-14

  Ingrid Trolle
Skogen och havet har
helt andra ljud, men
tyst är det aldrig. Det
finns vägar dit också.
Prova, du kommer att
bli mycket lugnare av
en promenad om dagen
2015-09-14

  KYREUS of Sweden
Hur tyst
är det inte
på en öde ö.
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP