Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i morse på insidan av köksfönstret


Fjärilens fäste


Fjärilens fäste

fanns hos mig idag, och jag

fann också vila


sen lyfte vi vingarna

och tillsammans flög vi ut




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-09-15 11:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert gillas!
2015-09-19

    Birgersdotter VIP
Skön
2015-09-19

  Chawa VIP
Vacker och djupsinnig är din tanka! Den säger mig hur viktigt det är att finna ro och eftertanke, snart finner vi en mening och det är dags att gå vidare i livet...
2015-09-16

  Monika A Mirsch VIP
Det intensiva i mötet med gelikar - bär långt - din dikt lyfter, ger hopp.
2015-09-16

  Bo Himmelsbåge
Fin tanka om fjärilens lätta vingslag...
Visst önskar vi alla ibland...
att vi som Sorgmanteln kunde lyfta från
våra bekymmer o fladdra iväg mot
den blå horisonten...
Skön vila o hopp i denna dikt...
2015-09-16

    ej medlem längre
Låter härligt att flyga i en fjärils sällskap!
2015-09-15

    Dan Myrbeck
Härligt att få flygsällskap!

Desto obehagligare är det
när Liemannen får dito
med sorgmanteln.
2015-09-15

  Linda CH VIP
Skön text! Hoppas du fick en härligt givande flygtur.
2015-09-15

  Anya VIP
Fin frihetskänsla. Hoppas diktarjaget såg något fint på sin flygfärd.
2015-09-15

  anits VIP
En mycket fin tanka!
2015-09-15

  Bossepoet från Österbotten
En härlig Tanka.
2015-09-15

  Bibbi VIP
Underbart.
2015-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Fin tanka av ett trevligt ögonblick...man känner sig ett med naturen vid sådana tillfällen...
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP