Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon riktigt knorr kom jag dessvärre inte på i innevarande stund. Men tänker mig redan en fortsättning på denna verkliga saga minst sagt. Se till att du sitter ner med ett glas lugnande varm mjölk under läsningen.


Köpversionen




Jag gick på en sådan där mässa
som visade upp bilar,
busvagnar och olika tillbehör.

Vid, på och i en del av de mer påkostade exemplaren
stod det bilar
och exemplaren i sig utgjordes av
vältränade och unga män
med viril och charmant utstrålning.

Somliga av dem av klädda i kostym och andra
verkade vara mera avskalade
från just klädsel.

De var allesammans trevliga,
sexiga och på olika sätt
och i olika grader högst attraktiva,
fotomodeller som ställde upp på litet av varje

utom just några direkta kroppsövningar
utöver att då och då byta position
inför de kvinnor och män
som var där för att bli fotograferade
tillsammans med bilmodellen
eller fotomodellen i sig.

Det tjejgäng som Stina-Lina kom i sällskap med
tyckte att det var en högst angenäm dag
att fördriva i stilla mak
medan de provsatt en del bilar
genom att sjunka ned bakom ratten där passageraren

inte irriterande mycket på sig att skryta med
utan mera var där
för att som agerande guide
och tillika sällskap
kunna svara på vissa uppkommande frågor
och samtalsämnen.

I mässhallen fanns även fik och mindre matställen
att kunna släcka
plötsligt uppkommande behov
som hunger eller törst
och många kvinnor hade dessutom i förväg

varit företagsamma nog
att ha små kort med sig där de hade färdigtryckta texter
vilka bjöd på viss konfidentiell information

om deras privatliv
och hur mottagaren av kortet kunde få ett hum
om att komma en smula närmare kvinnorna i mån av tid och lust.

Jag var en av dem som kom i sällskap
med just Stina-Lina
och jag hade bara att riva av små lappar ur mitt block
jag hade i väskan som
för att skriva matlistor på i vanliga fall.
Men de mottogs även dessa utan protest.

Det handlade förstås
om viss vidare information på mera hemmaplan
om de bilar, husvagnar och tillbehör
som förevisades just på den mässan

som i mera privat miljö skulle kunna tillgodoses,
kanske över en bit mat,
till lugnande musik och en möjligt
spännande och intim miljö.

Att kunna få en inblick i en sådan värld
som var så full av objekt
var en upplevelse vilken gick något utanpå
våra vanliga besök
på olika slags mässor utspridda under året.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2016-01-25 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP