Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ DENNA LEDIGA DAG

en serie soliga avsked

en vänlig övergångsfas

en mjukstart på en hård årstid

det är mot den landet dras

jag njuter medan det varar

på denna lediga dag

snart sticker svanar och starar

men dröjer ännu ett tag

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/9 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-16 15:17



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Jag älskar hösten och även mörkret den för med sig
2015-09-18

  anits VIP
Så fint skaldat om hösten som ännu en stund kan få vänta på sin ankomst!
2015-09-16

  Valter Örn VIP
Fint skildrad mjukstart på hösten!
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP